Nyheter

Ackreditering Media

mars 7, 2017

Ackreditering SM-finalen i Ericsson Globe, 22 april 2017
Ackrediteringen till SM-finalen är öppen.

Du ansöker om ackreditering här
Matchstart, damernas final: 12.15.
Matchstart, herrarnas final: 15.15.

Pressträff fredag 20 april: Pressträffen är med alla 4 finallag och kommer ske fredag 20 april på eftermiddagen på Globe Hotel. Mer info kommer.

Vid eventuella frågor kring ackrediteringen, kontakta Sebastian Nurmi, e-post sebastian.nurmi@innebandy.se.

SM-finalerna sänds i SVT

mars 7, 2017

Damerna- och herrarnas SM-final i innebandy spelas i Ericsson Globe Arena lördagen den 22 april. Nu är det klart att SVT tar över TV-sändningen.

Programledare för SVT:s sändning under SM-finalen blir David Fjäll medan Chris Härenstam kommenterar. Expertkommentatorer är Gittan Ahonen Gunnarzon och AIK-tränaren Magnus Jäderlund.

– SM-finalerna är det största inom innebandyn. Det blir en stor folkfest med hela innebandy-Sverige på plats. Att få vara med och jobba med det här evenemanget känns både stimulerande och lustfyllt, säger Chris Härenstam, SVT-kommentator.

Svensk Innebandy har haft ett nära samarbete med TV4-gruppen i tio år och under årets säsong sänder de totalt över 60 innebandymatcher. Men när en av ishockeyns SM-finaler delvis spelas samtidigt som SM-finalen i Globen lördagen den 22 april innebär det att den bästa lösningen för alla parter är att, som förra året, flytta innebandyfinalerna till SVT.

– Hela SM-finaleventet blir en av vårens absoluta höjdpunkter med två spännande finaler som ramas in av en storpublik i Globen. Vår uppfattning är att TV4, i och med den uppkomna situationen, har hittat en bra lösning som gynnar Svensk Innebandy. SVT genomförde sändningen på ett bra sätt ifjol och våra förväntningar på årets finaler är höga, säger Göran Harnesk, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Konvent SM-finalen 2017

februari 28, 2017

I samband med SM-finalerna arrangeras fyra olika utbildningar. Är du ledare på blå, röd, svart nivå eller organisationsledare i någon förening i Sverige, har du nu chansen att kombinera utbildning, inspirationsföreläsningar och SM-finalen.

All info hittar du här

SM-finalens Efterfest

februari 3, 2017

Missa inte chansen att mingla med stjärnorna efter SM-finalen i innebandy den 22 april, 2017. 

På kvällen slår vi upp portarna till den officiella Efterfesten i Annexet där det finns flera barer och DJs som spelar in på småtimmarna.

Biljetterna köper du här

Pris 100kr i förköp. 150kr vid köp i dörren

Öppet 22-03

Åldersgräns: 19 år

Nu släpps biljetterna

oktober 15, 2016

Fredag 28 oktober kl 9.00 så släpps äntligen biljetterna till SM-finalerna 22 april i Ericsson Globe Arena i Stockholm. Var med när biljetterna släpps för att säkra din plats till säsongens största innebandyfest i Sverige. Kan Pixbo Wallenstam (dam) och Storvreta (herr) upprepa sina bedrifter från förra säsongen och stå som vinnare?

All information om biljetterna hittar här

 

Sida 1 av 212