Hospitality

Tele2 arenas VIP ytor

 

Världens bästa Innebandyliga!

Svenska Superligan för damer och herrar är utan tvekan världens bästa ligor. De bästa spelarna i de bästa lagen.

Finaldagen i Ericsson Globe Lördag 21 april innehåller 2 SM-finaler och en underbar stämning hela dagen i en utsåld Ericsson Globe.

Se till att du och ditt företag, kompisgäng eller innebandyvänner är på plats och med våra hospitalitypaket kan ni sätta extra guldkant på er dag.

För bokning eller frågor kontakta:

Erik Nilsson, 072 – 301 26 03, erik.nilsson@innebandy.se

hosp_bild1
SLUTSÅLT SSL Lounge 

Ni anländer till Ericsson Globe via VIP-entrén, minglar med kompisar och övriga SSL Lounge-gäster, ni tar något att dricka i SSL-loungen. När det närmar sig matchstart intar ni era platser på läktaren i närhet av SSL-lounge. I pauserna avnjuter ni fika i SSL-loungen tillsammans med övriga SSL Lounge-gäster. Mellan matcherna serveras en utsökt Finalbuffé. När matchen är slut tar ni en liten sväng tillbaka till SSL-loungen för att summera dagen och en trevlig kväll innan ni beger er vidare hem eller ut på andra äventyr. Ett bra sätt att förlänga dagen är att säkra upp en biljett till SM-finalernas efterfest i Annexet.

 

Pris per person 1295kr

Följande ingår i priset

VIP-entré

Garderob

Stol långsida nedre etage (Läktare A, Kategori 1)

Final Buffé – Varma och kalla rätter samt dessert. Serveras mellan matcherna.

Dryck (1st öl/vin eller alkoholfritt)

Kaffe (hela dagen)

Tillgång till SSL Lounge hela dagen.

hosp_bild2

SLUTSÅLT  Sportlounge

Sportloungen är placerad på Ericsson Globes ena kortsida. Ni går in via VIP-entrén i entré 9 och byter där er biljett mot ett armband i vår VIP-disk. Ni kommer till loungen via hiss som endast är till för gästerna i Sportloungen. I loungen kan ni mingla med kompisar och övriga gäster, när ni tar något att dricka i baren. När det närmar sig matchstart intar ni era platser på läktaren en trappa ner från Loungen. I pauserna avnjuter ni fika i loungen tillsammans med övriga lounge-gäster. Mellan matcherna serveras en enklare buffé med både kalla och varma rätter samt dessert. När matchen är slut tar ni en liten sväng tillbaka till loungen för att summera dagen och en trevlig kväll innan ni beger er vidare hem eller ut på andra äventyr. Ett bra sätt att förlänga dagen är att säkra upp en biljett till SM-finalernas efterfest i Annexet.

Pris per person 1095kr

Följande ingår i priset

VIP-entré

Garderob

Plats i sportlounge, kortsida Läktare B

Finalbuffé, Serveras mellan matcherna.

Dryck (1st öl/vin eller alkoholfritt)

Kaffe (hela dagen)

Tillgång till Lounge hela dagen.

Egen Lounge

Är ni ett större sällskap, från 20 personer finns det olika möjligheter inom Ericsson Globe

för er att ha ett eget privat utrymme under Finaldagen. Kontakta oss för fortsatta diskussioner och offert.